Iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, of het  leren (her)vinden van je zelfliefde, is welkom.

We zitten in een tijdperk, waarbij we onszelf heel erg wegcijferen in het leven. We staan niet stil bij wat we ‘voelen’, en beredeneren vooral vanuit het ‘denken’. Hierdoor kom je in een disbalans en raak je de grip kwijt op je leven. Door jezelf te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf! Want soms ‘moet’ je veranderen om jezelf te blijven…

Zelfs de mooiste vlieger stijgt niet op zonder tegenwind

-Chinees spreekwoord

Doelgroep

Je kunt op een punt komen, waarbij je even geen uitweg ziet. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je offert je dagelijks op voor bijvoorbeeld je gezin, je partner of werk wat je niet meer leuk vindt! Eke keer wil je jezelf wel kiezen, maar je hebt last van schuldgevoelens… “Het komt nog wel eens, als de omstandigheden beter zijn…”. Je piekert veel en voelt je vaak lusteloos, nutteloos of leeggezogen. Hierdoor is het mogelijk dat je een negatief zelfbeeld ontwikkelen, onzeker wordt, of weinig tot geen zelfliefde hebt. Vanuit mijn eigen ervaring en expertise, kan ik ervoor zorgen dat je hiermee kunt omgaan. Ik kan inzichten geven in groei, zelfkennis en het accepteren van wie je bent en hoe je in het leven staat.

Klaar voor de start?

Als jij ook toe bent aan een leven zonder belemmeringen, die je jezelf voornamelijk hebt opgelegd, bemerk je dat je door groei alleen maar sterker in je schoenen komt te staan

Het leven is kort, dus leef jezelf uit!

Leef in de 'tevreden' tijd

We zijn soms zo bezig om anderen tevreden te stellen, ons te vormen naar iemand die we niet zijn, dat maakt ons de volmaakte, onvolmaaktheid.

Door het iedereen naar de zin te maken, vervreemden we meer en meer van onszelf, een burn-out of depressie ligt dan op de loer. Door vaker ‘nee’ te zeggen tegen anderen, zeg je ‘ja’ tegen jezelf, en dat wordt tijd ook! Het maakt je geen egoïst om lief voor jezelf te zijn, om ook eens wat zelfgunning te hebben, je bent het meer dan waard. Be proud to be you!