Wanneer heb jij voor het laatst gezegd...

“Ik hou van mij!”

“Wanneer heb jij voor het laatst gezegd ‘ik hou van mij”. Soms ben je even kwijt hoe belangrijk het is om zelfliefde te hebben, of misschien heb je het nooit geleerd. Dan is het tijd om energie in jezelf te steken. Want door goed in je vel te zitten, trek je ook positiviteit aan: de wet van aantrekkingskracht.  

De kennismaking

Tijdens onze kennismaking, zal ik met veel geduld en aandacht naar jouw verhaal luisteren. Ik stel vragen en samen kijken we wat voor jou, het Innersoultraject gaat zijn wat goed bij jou als persoon aansluit. Dit alles doe ik op intuïtieve wijze, puur vanuit mijn gevoel en vanuit het hart. Zodat jij samen met mij de sprong in het diepe durft te maken. 

2

Het geheim

Met het Innersoultraject, gaan we werken aan zelfliefde en zelfcompassie, waarbij we pijn, angsten en oud-zeer gaan helen, zodat je verder kunt met waar je aan toe bent, namelijk: groei! Door stil te staan of doordat het verleden jouw toekomst nog steeds in de weg zit, lijkt het alsof niets slaagt in je leven. Deze denkwijze beïnvloed je positieve flow. Met het in kaart brengen van jouw kwaliteiten, die je kunt inzetten in je verdere leven, door gebruik te maken van bijvoorbeeld wandelcoaching, meditatie en visualisatie, gaan we stap voor stap richting het uiteindelijke    doel: zelfliefde, en gebruikmakend van ‘The Law Of Attraction’. 

2

Het resultaat

Wanneer jij weer goed in je vel zit, de regie weer in eigen handen hebt genomen en goed voor jezelf zorgt, ben je ook weer in staat om meer voor anderen te betekenen. Liefde, dus zeker ook zelfliefde, is het enige wat vermenigvuldigt, als je het deelt. Het bevrijdende gevoel wat je ervaart, straal je uit naar buiten toe, zodat je zelf kunt zien dat hetgeen je uitzendt, je ook ontvangt! Wil jij ook leren, om je valkuilen te overwinnen, en geluk aantrekken? Ik heb er mega veel zin in met jou aan de slag te gaan.

2

Wat zit er inbegrepen in dit pakket? 

 • Het Innersoul startpakket met werkboek en verschillende producten.
 • Vijf maanden traject van intensieve begeleiding.
 • Een op maat gemaakt traject. Denk hierbij aan een aura healing, reading, een cacaoceremonie of wandelcoaching.
 • Vijf coachsessies van 60 á 90 minuten één op één via een videocall.
 • Een live dag hier in Zeeland. Deze zal plaatsvinden tussen coachsessie drie en vier. En daarin zit ook je tussenevaluatie verwerkt.
 • Een live eindevaluatie van 45 minuten.
 • En tussendoor de ruimte die er is voor overleg via Whatsapp, mail of telefonisch.
2

De kosten en betalingsmogelijkheden

De kosten en betalingsmogelijkheden

Om je de mogelijkheid te geven deel te kunnen nemen aan dit traject bied ik verschillende betalingsmogelijkheden aan.

 • De kosten voor een betaling in één keer zijn €2000,-.
 • De kosten voor een betaling in vier keer zijn in totaal €2200,-.
  Dit houdt in dat je viermaal een betaling doet van €550,-.
 • De kosten voor een betaling van twaalf keer zijn in totaal €2200,-.
  Dit houdt in dat je twaalfmaal een betaling doet van €183,33
2

Foto's

Innersoultraject

2