Wanneer heb jij gezegd…

Ik hou van mij

Soms ben je even kwijt hoe belangrijk het is om zelfliefde te hebben, of misschien heb je het nooit geleerd. Dan is het tijd om energie in jezelf te steken. Want door goed in je vel te zitten, trek je ook positiviteit aan: de wet van de aantrekkingskracht…

De kennismaking

Gaan we de uitdaging aan?

Tijdens onze kennismaking, zal ik met veel geduld en aandacht naar jouw verhaal luisteren. Ik stel vragen en samen kijken we wat voor jou, het Innersoultraject gaat zijn wat goed bij jou als persoon aansluit. Dit alles doe ik op intuïtieve wijze, puur vanuit mijn gevoel en vanuit het hart. Zodat jij samen met mij de sprong in het diepe durft te maken. 

Het geheim

Innersoul Traject

Met het Innersoultraject, gaan we werken aan zelfliefde en zelfcompassie, waarbij we pijn, angsten en oud-zeer gaan helen, zodat je verder kunt met waar je aan toe bent, namelijk: groei! Door stil te staan of doordat het verleden jouw toekomst nog steeds in de weg zit, lijkt het alsof niets slaagt in je leven. Deze denkwijze beïnvloed je positieve flow. Met het in kaart brengen van jouw kwaliteiten, die je kunt inzetten in je verdere leven, door  gebruik te maken van bijvoorbeeld wandelcoaching, meditatie en visualisatie, gaan we stap voor stap richting het uiteindelijke doel: zelfliefde, en gebruikmakend van ‘The Law Of Attraction’. 

Women Girl Break Beach Outdoor Freedom Concept

Het resultaat

Geniet van
je overwinning

Geniet van je overwinning

Wanneer jij weer goed in je vel zit, de regie weer in eigen handen hebt genomen en goed voor jezelf zorgt, ben je ook weer in staat om meer voor anderen te betekenen. Liefde, dus zeker ook zelfliefde, is het enige wat vermenigvuldigt, als je het deelt. Het bevrijdende gevoel wat je ervaart, straal je uit naar buiten toe, zodat je zelf kunt zien dat hetgeen je uitzendt, je ook ontvangt! Wil jij ook leren, om je valkuilen te overwinnen, en geluk aantrekken? Ik heb er mega veel zin in met jou aan de slag te gaan.