Reading & Wandelcoach

Het geven van readings aan cliënten, geeft mij enorm veel voldoening. Het is mooi om deze gave te mogen inzetten om daar je medemens mee te kunnen helpen. Soms bekruipt bij mensen de angst dat ik misschien hun diep verborgen geheimen ontrafel. Maak je geen zorgen, want ik werk puur vanuit zuiverheid en zal nimmer mijn gaven op een verkeerde manier toepassen. Ik focus mij op jouw uitdagingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Zodat ik je juist hiermee kan helpen.

 

Self-Acceptance Concept, Demonstrated by Spiritual Coach

De essentie van je leven

Reading

Mijn werkwijzen:

  1. Via een Zoom/Skype gesprek, waarbij ik op voorhand een tekening voor je maak, waarin symbolen staan, zoals: engelen, een hart of andere symboliek. Door mij te focussen op jouw energie, alsmede via psychometrie, krijg ik boodschappen voor je door. * Psychometrie is het geven van gevoelsinformatie door aanraking van een (persoonlijk) voorwerp, of foto. In mijn geval maak ik gebruik van de tekening die ik vooraf heb gemaakt.
  2. Via email, waarbij jij mij 3 vragen mailt, waarop ik ga invoelen. Uiteraard zal ik jou mijn bevindingen en antwoorden geven, eveneens via email, zodat er verder geen telefonisch of via videobellen, contact noodzakelijk hoeft te zijn.

 

Het mogen geven van nieuwe inzichten, waar mensen tegenaan lopen, geeft mij een goed gevoel en ben dan ook erg blij dat ik deze mooie gave bezit. Ik kan dan ook niet wachten om je op deze manier van dienst te mogen zijn!

Interesse in een reading? Vul dan het contactformulier in, voorzien van de volgende gegevens:

  • Geef aan of je de voorkeur geeft aan een Zoom/Skype gesprek,  of liever via email.

Om jou een betaalverzoek te kunnen toesturen, heb ik jouw mobiele telefoonnummer nodig. De prijs voor een reading is € 50,- en dient overgemaakt te zijn, voordat je de reading ontvangt

Wandelend mindful

Wandelcoaching

De wandelcoaching is een coachingsvorm, die gemiddeld zo’n anderhalf uur in beslag neemt en kost € 125,-

Tijdens de wandelcoaching gaan we meer de diepte in, en kijken we gericht naar de uitdagingen waar je op dat moment tegenaan loopt. Zodat ik je, indien wenselijk, meer handvatten kan aanreiken. Doordat ik intuïtief invoel op jouw energie, komen we op dezelfde frequentie te zitten, zodat ik nieuwe inzichten kan geven.  

Door wandelcoaching, komen mensen in eenheid met de natuur. Mede dankzij deze connectie, komen ze volledig terug bij hun ‘voelen’, de bron, even back to basic.

Door meer in contact te komen met je ‘voelen’, ontdekken we samen nóg beter, wat en waar jouw blokkades zijn gestationeerd. Als we deze duidelijker in kaart kunnen brengen, kun je dus meer inspelen op hoe deze dienen te worden aangepakt. Uiteraard geef ik jou hiervoor de juiste tips & tools via email.