Reading

2

Interessant?

Voor wie is een reading bedoeld?

Voor mensen die willen dat ik even met hen meekijk in hun energie en openstaan om antwoorden te ontvangen over onder andere hun persoonlijke ontwikkeling, liefdesrelatie of werkgerelateerde zaken, ongeacht dit soms confronterend kan zijn. Het mogen geven van nieuwe inzichten door te focussen op jouw energie, over daken waar je soms in je leven tegen aan loopt, geeft mij een goed gevoel en ik ben dan ook erg blij dat ik deze mooie gave bezit. Ik kan niet wachten om je op deze manier van dienst te mogen zijn!

2

Werkwijzen

Reading via WhatsApp

Bij een reading via Whatsapp stuur ik je een foto van de tekening die ik voor je heb gemaakt en van de eventuele kaarten die ik erbij trek. Tevens stuur ik je een ingesproken bericht, waarin ik je de uitleg van de tekening geef en de eventuele kaarten die erbij horen.

De kosten van deze reading zijn €55,- voor 30 minuten.

Girl Typing Phone Message On Social Network At Night
2

Werkwijzen

Reading via Zoom

Bij een reading via Zoom maak ik op voorhand een rekening voor je waarop engelen, een hart of andere symbolieken staan. Middels psychometrie krijg ik boodschappen voor je door. Psychometrie is het geven van gevoelsinformatie door aanraking van een (persoonlijk) voorwerp, of foto. In mijn geval maak ik gebruik van de tekening die ik vooraf heb gemaakt.

De kosten van deze reading zijn €65,- voor 45 minuten.

2

Heb je interesse?

Hoe vraag je een reading aan?

Interesse in een reading? Vul dan het contactformulier in, voorzien van de volgende gegevens:

  • Geef aan of je de voorkeur geeft aan een reading via een Zoomcall of via Whatsapp.
  • Jouw mobiele telefoonnummer om jou een betaalverzoek te kunnen sturen.
  • Je volledige naam en adresgegevens voor de factuur
2

Foto's

Reading

2