Over Angelique

Het moment dat ik mijn gaven en hsp voor mij liet werken, kwam ook de zelfliefde, die ik met dankbaarheid omarmd heb. Thank God I did this, want het heeft me gebracht waar ik nu sta en kan ik anderen ook hierbij van dienst zijn.

Nu, binnen mijn eigen coachpraktijk, als intuïtief coach, heb ik volledig mijn draai gevonden. Door mijn gaven en hulp van het Universum, kan ik in-tunen op wat jij nodig hebt en een traject op maat samenstellen. Hoe mooi is dat?

Hello it's me!

Mede door mijn rugzak vol ervaring, mijn gaven en scherpe intuïtie, zal ertoe bijdragen dat je gaat inzien, dat de angst voor het springen groter is, dan de sprong zelf!

Nadat ik zelf een enorme sprong in het diepe heb genomen is mijn leven compleet veranderd! En dat gun ik jou ook ! Waar ging ik zoal doorheen?

• Het gevoel geen erkenning te krijgen voor wie ik ben
• Ik ben vele dierbaren verloren
• Heb een scheiding doorgemaakt
• Constant geleefd in een overlevingsmodus
• Er werd op mijn gaven neergekeken
• Een burn-out gehad
• Ik had geen zelfliefde en zelfvertrouwen
• En dat resulteerde weer in een eetstoornis

Ik ben dwars door al deze pijnen heengegaan en wat ben ik daar dankbaar voor! Door middel van de wet van de aantrekkingskracht toe te passen én de tools die ik nu deelbaar maak, in mijn innersoultraject…

Hierdoor sta ik nu vol in mijn zelfliefde, ben ik nu 63 kg lichter, heb ik mijn rijbewijs moeiteloos gehaald én rij ik in een geweldige auto, waarvan ik dacht die nooit aan te  kunnen schaffen. Ik ben nog steeds verbaasd en dankbaar, hoe goed mijn praktijk loopt! Het is soms gewoon bizar hoeveel ik mag ontvangen op mijn pad en mag delen met mijn geweldige cliënten! Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen deelgenoot te maken van mijn traject, zodat ze volop vanuit zelfliefde én die geweldige wet van de aantrekkingskracht, hun eigen geluk creëren!! Daar ga ik echt van “AAN”

“Het loslaten van oude angsten en patronen, creëert meer ruimte voor zelfliefde en het heractiveren van ons innerlijk kompas!” 

Opleidingen

Kindercoach HBO niv. Juli 2016
Gezinstherapie HBO niv. oktober 2018

Cursussen

Spirit Business School juli 2019 (van Safiya Slimani)
S.T.O.R.Y. oktober 2019 (van Gwyneth Leermakers)
Law of Attraction Mastery maart 2020 (van Kim Munnecom)

Mijn missie,

jouw einddoel.

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar je einddoel. Met ultieme vrijheid, vol zelfliefde en zelfcompassie.

Juist door mijn ervaringsdeskundigheid, doordat ik als geen ander weet wat het is om jezelf volledig weg te cijferen, kan ik jouw gids zijn op je reis naar je veilige haven, die je rust, zelfvertrouwen en nieuwe energie zal geven.